Pyörähdimme pikavisiitillä Muuramessa maanantaina mätsärin merkeissä. Pikavisiitti sen takia että alusta bis-kehän loppumiseen ehti kulua vain n.tunti, niin vähän oli koiria paikalla ja niin nopeita olivat tuomarit (3kpl, 3 kehää).

Kaikki koiramme olivat pienissä aikuisissa. Ekana porukastamme esiintyi Sani (punainen), sitten Uuke (punainen) ja lopuksi Siru (sininen). Poikkeuksellisesti punaisen nauhan saaneet meni ekana kehään ja yllätykseksi vain kolme parasta palkittiin, Uuke sijoittui PUN2 ja Sani PUN3! Siru esiintyi sinisen nauhan saaneissa ja voitti luokkansa jatkaen aina BIS-kehään asti, jossa myös vain 3 palkittiin, Siru sijoittui sitten BIS-3 sijalle. Wau, onnea! Palkinnot oli tosi niukat, sijoitukset oli parhaimmat meillä ikinä ja palkinnot pienimmät kuin koskaan aiemmin, mm.Uuke sai ruusukkeen ja puruluun, Sani samat (tosin erilainen luu, pienempi) ja Siru sai sentäs bis-palkintona pokaalin noitten lisäksi ja pikkuisen jotain muuta. Numerolappuja ei mätsärissä jaettu vaan koirat huudeltiin nimillä kehään. Kaiken kaikkiaan erikoinen mätsäri siis jo aivan alusta asti - Googlen tuoma mätsäripaikan osoite oli aivan väärä ja kävimme ajelemassa asutusalueella ja harjailimme tovin ennen kuin Tarun tuttu soitteli meille olevansa mätsäripaikalla ja antoi ajo-ohjeet meille :D Mutta kivaa meillä oli silti ja koirat tykkäsi esiintyä, plussana meillä oli miestuomari - harvinaista herkkua mätsäreissä! Kiitokset siitä!

Simo on menossa sunnuntaina mätsäriin, odotellaan jännityksellä tuloksia sieltä suunnalta :)

Uuke viettää potilaan elämää nyt hetkisen aikaa. Tiistai-aamuna oli maha löysällä ja ripuloi aamulenkillä kovasti, teki kahdet ripulit autoon kun kävimme kauppoja kiertelemässä tiistaina äitini kanssa ja Uuke oli autokyydissä kun siitä niin kovasti tykkää kerta. Tiistai-iltana ripuloi kotiin päästyämme vielä kahdesti. Tänään on sama jatkunut aamusta asti, suht tiheään käyty ulkona kun maha on löysällä ja lopulta sitten ei enää irtoa mitään, perskarvoja on siis saanut pestä tänään useamman kerran. Uuke itse ei ole ollenkaan sitä mieltä että olisi kipeä, pallon kanssa leikki ulkona kovasti, riehuu ja pomppii kuin muulloinkin ja on pirteä. Juo normaalisti ja nukkuu normaalisti, ruokapuoli on nyt niukkaa ja tänään se oli riisiä pelkästään, jospa tuo maha tuosta rauhoittuisi. Sanilla on kuulema samaa ripulointia, ja Severikin heillä maha löysällä, Siru ei oireile..

Olisiko syynä mätsäri (sieltä joku pöpö tullut? tosin Severi ei ollut mukanamme) tai mätsärin jälkeinen uintireissu jossa kaikki neljä koiraa oli uimassa, liekö järvestä joku pöpö tullut sitten :( Ilouutisena ja lisäyksenä myös se että Sanikin ui, muutaman kerran se piti kantaa veteen ja ui sieltä sitten rantaan ja sen jälkeen tulikin namien perässä uimaan ihan itse. Kyllä siitä vielä vesipeto tehdään koikkerien kaveriksi :D