Mentiin melkein vuosi taaksepäin ja katsotaan mitä olen kirjoitellut:

TÄMÄN VUODEN AJATUKSIA (eli vuodelle 2011):

-Uukesta tulee oikea Kaverikoira - Uukesta ehti tulla oikea Kaverikoira virallisesti, kunnes epilepsian takia sen meiltä kielsi paikallinen porukka sekä Kennelliitto. Uuke on jatkanut hommia epävirallisesti muissa merkeissä, ei me tarvita olla Kaverikoiria jotta voidaan käydä jakamassa rapsuttelu iloa vanhuksille. Käydään jatkossakin, ja niin saadaan tehdä koska ei edusteta mitään porukkaa.

-Uuke jatkaa agilityn ja tokon treenausta tavoitteena möllikisat :) - jatkoi treenausta kevääseen saakka, kunnes epilepsia masensi mielen ohjaajalta totaalisesti ja kaikki treenaus jäi oikeastaan pois, ainakin säännöllisesti ei treenattu mitään, paitsi temppuja kotona. Ei käyty möllikisoissakaan sitten.

-Uuke siirtyy treenaamaan mejää ja taippareita enemmän ja tavoitteena varovaisesti molemmissa kokeet. - ei treenannut, eikä kisannut, epilepsian takia. Tai no, kyllä Uuke kantoi riistaa muutamia kertoja vuoden aikana, mutta eipä muuta.

-Uuke käy jokusen näyttelyn Suomessa ja ulkomailla, mutta se ei ole enää Uuken pääharrastus, tavoitteena CIB tosin yhä on.. - tavoitteena CIB on yhä, mutta Uuke ei käynyt vuoden aikana kuin yhden näyttelyn, senkin Suomessa (Valkeakoski ROP), joten tavoitteena yhä ne 2 cacibia. Vuoden aikana kiersin mittelien kanssa näyttelyssä.

-Nikke viettää osa-aikaeläkeläisen virkaa, käyden jokusen näyttelyn vuoden aikana. - vietti eläkeläisen virkaa, ja viettää jatkossa, ei tule käymään näyttelyissä enää.

-Simo ja Sani käyvät jokusen näyttelyn tänä vuonna, ehkä jopa ulkomaillakin asti. - Sani kävi näyttelyissä vuoden aikana 9 kertaa ja Simo 7 kertaa, näistä molemmille yksi käynti Virossa (Eestin Voittaja, molemmille EH luokkasijoituksella). Sanin paras tulos vuoden aikana oli ERI1 ja Simon paras tulos ERI2, SA, PU4.

-Sani jatkaa agilityn ja tokon treenaamista ja mahdollisesti osallistuu möllikisoihin, ellei jopa virallisiinkin :) - Sani on treenannut ahkerasti agilityä ja aloitti kisaamisenkin virallisissa 26.3.11 ja on kisannut sen jälkeen vuoden aikana 8 starttia. Möllikisoissa kävi agilityssä 2 kertaa. Tokoa treenanneet myös vähäsen.

-Mila, Dina ja Jeri käyvät jokusen näyttelyn jokainen, kolmikko nähtäneen ainakin erkkarissa ja messarissa. - kolmikosta tytöt kävi näyttelyissä, molemmat osallistui erkkariin ja mutta ei messariin turkkitilanteen takia. Jerin nimi muuttui Jereksi hyvin pian omassa kodissaan, Jere ei ole näyttelyissä vielä käynyt. Milan näyttelysaldo vuodelta oli 3*EH ja erkkarista ERI1, SA! Dina kävi yhden pentuluokan jossa oli ROP-PENTU ja erkkarissa EVA, kun ei antanut hampaita katsoa.

-Sani tullaan astuttamaan seuraavasta juoksusta, joten toiveissa pentusia kesällä - Sanin astutus siirtyi kesän juoksusta loppuvuoteen, jotta sai treenata ja kisailla eri lajeissa. Astutus on tapahtunut joulukuussa 2011.

-Odotan ulkomailta molempien rotujen pentuja, jotka sijoitan, katsotaan miten näiden suunnitelmien käy ja syntyykö sopivia pentusia :) - odotuksista huolimatta ei sopivia pentuja syntynyt ja muutenkin tuli takapakkia näissä suunnitelmissa, ehkä ensi vuonna?

-Toiveissa olisi erään nartun liisaus, urosta on katsottu omistajan kanssa yhdessä ja se on valittu myös, nyt odotellaan nartun juoksuja aikanaan ja katsotaan eteneekö suunnitelmat miten.. - eteni, Stellasta tuli B-pentueeni emä kesäkuussa 2011, kiitos Arjalle tästä mahdollisuudesta!

-Jos meininki on yhtä hullua kuin ennenkin, vuoteen tulee liittymään jotain yllätyksellistä ja jännää, jotain mitä blogin lukijat eivät osanneet aavistakaan. Aivoissa hautuu monta ideaa..hih :) - se on salaisuus yhä ;)