Dischile´s Bebe eli Huli käväisi viikolla polvitarkissa tuloksella 0/0, silmät peilataan lokakuussa kun tulee sinne seudulle joukkotarkki. Kiitokset Piritalle ja onnea terveestä agi-kaverista, nyt on hyvä jatkaa treenausta :)

Myös Hulin velipoika Dischile´s Bayo Chimo eli Bruno kävi eilen terveystarkeissa tuloksella silmät terveet ja polvet 0/0, kiitos aktiivisuudesta Juulialle ja onnea terveestä poitsusta! :) Nyt on Brunolla tie naisiin auki, terveys on kunnossa ja näyttelyistäkin on pari kivaa tulosta (toki niitä toivotaan ja varmasti tulee lisääkin kun näyttelyihin vaan pääsee taas), joten Bruno pikkupoika 9,2kg lisätään pian mitteliyhdistyksen jalostusuroslistalle myös :)

Tämä viikonloppu kului sujuvasti Laukaan näyttelyssä, kehätoimitsijana jaellen nauhoja. Sää suosi ja taas naama otti väriä.. koskahan sitä oppisi.. Laukaassa oli muuten vanhat tutut nauhat käytössä, joten hyvin se sujui, ei siis vielä leikitty pesisviuhkalla :D Tänään olisi ollut myös Sanin agitreenit mutta piti jättää ne väliin, koska oma pohje tai joku siitä seudulta vihoittelee, on ollut pari päivää kipeä ja ilmeisesti ei tykännyt kahden päivän seisoskelusta liioin. Taru-Mari lähti Sanin kanssa kahden, joten katsotaan josko itse pääsisin taas mukaan viikon päästä.