Uuke on selvästi aikuistumaan päin, se on rauhoittunut iiiihan pikkuriikkisen verran eikä ole enää kuin ehkä 98% verran ADHD-pakkaus. Olemme aloittaneet tokoilut alkeiskurssin merkeissä ja ensi viikolla on kussin viimeinen kerta, sisältäen kokeenomaisen harjoituksen. Pisteitä ei tuosta kovin paljoa voi tulla, koska emme osaa vielä oikein mitään. Uuke on kouluttajankin mielestä hassu - se ei pidä kontaktia seuratessa yhtään, ei siis yhtään. Vaan miten se osaisikaan, en ole koskaan tuota siltä edes vaatinut. Kantapäänkautta mennään siis - tässäkin asiassa vika on ohjaajassa! Monelle olen asiaa tuskastellut ja yhtä monet ja kokeneemmat kisaajat ovat sanoneet, että sitä ei kannata opettaa ja jankuttaa vaan se todennäköisesti tulee itsestään aikaa myöten kun Uuke tajuaa jujun. Olen siis "unohtanut" nyt kontaktin vaatimisen seuratessa. Selvästi herneet päässä on kohdanneet, koska nyt jo pyytää lupaa eri asioihin katseellaan ja perusasennossa sivulla kuuliaisesti katsoo silmiin odottaen käskyjä :) Kyllä se tästä.

Eiliset harkat meni ihan penkin alle. En tiedä missä oli vika mutta toisetkin huomasi, että koira ei ollut oma iloinen itsensä. Sitä ei huvittanut mikään. Oli kuin ei osaisi mitään ja namitkaan ei tahtoneet kelvata. Ainut minkä osasi oli estehyppy, edelliskerralla siitä mentiin alitse useasti!! Liekö aivot olleet vielä Mikkelissä lomalla, vai mikä oli.. Tänään on kouhottanut tuttuun tapaan, eli joku ohimennyt ilmiö selvästikin.

Sen verran tokosta kiinnostuin, että ilmoitin Uuken uudelle kurssille joka alkaa  jo huomenna. Eka kerta sisältää vain luennon. Kurssin järjestää Taitavat Tassut. Joiden toimintaan olen käynyt tutustumassa niin toko- kuin agilitykursseillakin "vierailevana tähtenä" eli katselemassa kun Sani harrastelee siellä. Ohjaajat vaikutti rennon kivoilta ja osasivat opastaa hyvin ja asiallisesti koirakoita. Paikka oli myös kiva.

Olemme myös Taitavien Tassujen agilityn aakkoset eli alkeiskurssin jonossa odottamassa tietoa koska alkaisi kurssi. Kurssi olisi tosin ollut nyt jo tarjolla tällä viikolla, mutta valitettavasti harjoitusajat sattuu sunnuntaille joten oltaisiin missattu jo kaksi kertaa näyttelyiden takia, ilmoitin että otamme mielummin arki-illan kurssin niin ei haittaa muita harrastuksia.

Kaiken tämän hulinan keskellä olemme siirtäneet Uuken taippari ja mejä ajatukset ensi vuoteen. Ei kaikkea ehdi kerralla, ei sitten millään.