..päivitys rintamalla ollut :D

Olemme viettäneet normaalia arkea muuten paitsi 10.10. suuntasin itse TE-toimiston kurssille joka kestää 18.11. asti, se tarkoittaa sitä että Uuke viettää kaiket päivät miehekkeen kanssa kotosalla, pojat saavat touhuta kaksistaan kaikkea jännää, pääasiassa nukkuvat pitkään ja asiaankuuluvasti tietysti molemmat sängyssä vierekkäin. Sitten lenkkeileevät yhdessä, syövät herkkuja ja ties mitä muuta - mitä ei emännälle kerrotakkaan edes?

Viime lauantaina, eli 15.10, meillä oli taloyhtiön pihatalkoot. Päivä meni syksyisessä, osittain jopa lämpimässä säässä, mukavassa tunnelmassa haravoiden, pensaita leikellen ja muutakin siistimistä harrastaen. Porukkaa oli kivasti paikalla, jokunen uusikin oli uskaltautunut joukkoon. Päivän kruunasi tietysti perinteinen grillaustuokio lisukkeineen. Uuke kävi edustamassa grillibileissä myös, tehokkaasti esitti temppuja halukkaille ja kerjäsi herkkuja. Uuke piti myös huolen että maahan ei vaan jäänyt vieressä kytänneille varpusille yhtään mitään syötävää. Uuke piti itseään myös kaverikoirana ja nautti rapsutuksista, siirtyen aina istuvien ihmisten eteen ja hyvin tuntui palvelu pelaavan. Hienosti hermot kesti myös lapsilauman joka pääsi yllättämään meidät ja syöksyivät parinkin lapsen voimin suoraan halailemaan Uukea, se tilanne hiemän säikäytti itseäni koska Uuke kyllä tykkää lapsista mutta se että niitä tulee useampi ja monta suoraan iholle ihan varoittamatta on se tilanne mitä en haluaisi koiralle tuottaa tuosta vain. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja puhuttelulla lapsille, että näin ei vaan toimita piste. Mikäli kyseessä olisi ollut vähänkin arvaamattomampi tai arempi koira, olisi joku lapsi vailla nenää tai sormia nyt. Huh. Täytyy siis vain kiitellä että omalla koiruudella on noin hyvät hermot.

Päivät menee kurssilla istuessa, joten sen suurempaa tapahtumaa ei tällä hetkellä ole lähitulevaisuudessa, PAITSI..

Tulevana lauantaina on Hyvinkäällä Spanielierkkari, jonne myös Novakin osallistuu, ekaa kertaa näyttelyssä joten odotetaan innolla. Paikalle tulee Novan veli ja 2 siskoa, joten kiva nähdä niitäkin, oikea sukukokous on tiedossa sillä myös iskä-Fero ja äiskä-Wiia ovat menossa mukana. Yhteiskuvaa yritetään ainakin ;)  Koikkereita on paikalla 91kpl, jakaumalla 8+38+45, vaikka onkin jännitystä ja iloa sekä intoa ilmassa on myös samalla suurta surua ja harmitusta, pojat eivät sinne osallistu, sitä ei tiedä ovatko mukana ensi vuonna mutta ei ainakaan tänä vuonna ole kumpikaan kehässä ja se tieto riipaisee syvältä. Se rakkaista rakkain harrastus missä tapaa ehdottomasti eniten ihania ihmisiä. siitä tunnelmasta ja fiiliksestä puuttuu SE jokin - pojat.. Monet itkut on itketty ja takuulla tullaan itkemään jatkossakin, se on vain asia mitä en voi koskaan käsittää, mikä ihmeen tarkoitus näillä asioilla edes muka voi olla??

Suuntaamme Uuken kanssa torstaina jo Mikkeliin, perjantaina on kontrolliverikoe ja samalla laitetaan purkki verta Hollantiin koikkerien omaan epi-tutkimukseen. Nikke laittoi verta menemään jo hiljattain, siltä katsottiin kilppariarvoja ja lääkkeet on auttaneet ja arvot olivat nyt kohdallaan! :) Epi-lääkitys on aika minimissä, Uukelle toivottavast pienennetään perjantaina annostusta myös.

Sunnuntaille olisi Mikkelissä mätsäri luvassa, saapi nähdä maltetaanko sinne mennä vai täytyykö lähteä niin aikaisin bussilla takaisin Jyväskylään. Mikäli jäämme mätsäriin, myös Nikke pääsee osallistumaan piiiiitkästä aikaa :)

Sani tiputtaa edelleen karvaa innokkaasti, niin innokkaasti että se alkaa olemaan saksankarvatonpystykorva! Näyttää ihan pennulta nyt kun ei ole karvaa, onni on ettei sitä ilmoitettu Jkl:n näyttelyihin. Nyt ei puuttuisi enää kuin ne juoksut.. ;)