Kasvatit ovat innostuneet harrastamisesta mm.agilitystä ja mätsäreistä, virallisia näyttelyitäkin on tulevaisuudessa luvassa muutamalla :)

Simo the kenguru kävi Maijan kanssa 25.2. Kangasniemellä mätsärissä ja tuloksena hienosti BIS-2!! Onnea!

Kasvateista parikin on mätsäreissä käynyt, suurempaa menestystä ei muistaakseen ole tullut mutta kiva yhdessä olo ja treenaus on tärkeintä. Tänään kuitenkin Huli (Bebe) tempaisi upean sijoituksen Hyvinkään mätsärissä ollen BIS-3! Onnea! Näin se vaan värivirheellinenkin pärjää kun palaset loksahtaa kohdalleen, upeeta!  Huli aloittelee agilityn parissakin touhuamista piakkoin. Kasvateistani myös Mila (Avalon Beach) treenaa agilityä aktiivisesti.

Bruno (Bayo Chimo) on ilmoittautunut ekaan viralliseen näyttelyynsä jo, joten poitsu onkin eka joka korkkaa B pentueen näytelmät sitten. Jännää!

Nova kävi eilen Kouvolassa Soile Bisterin kehässä, tuloksena erittäin hyvä JUN H. Arvostelu oli hieno, tällä kertaa ei vaan tuomari tykännyt sitten hyvää enempää. Harmittaa parin muun puolesta että tuomari mittasi koiria päin peetä ja 42-43cm mitattiin lähes 50cm ja siitä sitten hylyllä ulos! Luulisi että tuomari osaisi sitä mittaa edes käyttää oikein!!

Meillä pentuset kasvaa kovaa vauhtia, silmät alkaa pikku hiljaa raottua, mutta vielä ei ole silmät kunnolla auki, viirut vain. Vauhti on kovaa ja ruoka maistuu. Sani on hyvä äiti pikkuisilleen. Pari vierastakin meillä on jo käynyt, unohtamatta Sanin omaa porukkaa. Sani tapasi eilen myös Sirun ja Severin 2 viikon erossa olon jälkeen :) S&S tulee katsomaan pentujakin aikanaan meille.

Pentusista mitä ilmeisimmin tytöillä on kodit nyt tiedossa, poitsu etsii vielä sitä omaa ihmistään :)

Kuvapläjäystä myöhemmin, jahka joutaa..