Eilen oli agility-harkat taas, teimme hyppy-hyppy-putki-hyppy rataa. Keppejä 6-sarjana, ohjaten molemmin puolin ja lopuksi käännettiin ohjaajan menosuunta oikeaksi eli enää ei menty selin keppejä :) Uukelle ei voinut ohjata samalla tavalla "oikein päin" kuin selin, sillä se seuraa ohjeita niin vahvasti että täytyi osoittaa suoraan se väli mihin mennä, jolloin tuli vauhtia ja laajat pomput, ehkä se tyyli paranee ajan myötä :D

Pussia mentiin yksitellen sekä sitten pussi-hyppy sarjana. Pussi oli avonaisempi kuin yhteisharkoissa viimeiksi, mutta ei se menoa haitannut, päinvastoin Uukea piti pitää lähdössä kiinni ettei karkaa pussiin!

Uutena juttuna oli puomi, jota harjoittelimme tekemällä nami rivin läpi puomin. Uuke käsitti asian siten että kyse on naminsyöntikisasta ja vauhti ratkaisee. Se oli ylivoimaisesti nopein ja ahmatein, mutta ei varmaan edes tajunnut olevansa korkealla puomilla saatika että kyseessä oli joku este edes. Tarkasti poika kyttäsi toistenkin suoritukset ja oli hyvin järkyttynyt siitä vääryydestä ettei saanut mennä syömään toistenkin nameja samalla vauhdilla. Sillä aikaa kun toiset harjoitteli puomia, me harjoittelimme keppejä ja hyppyjä.

Uuke on nyt siinä pisteessä että sitä ei voi eikä kannata palkata lyhyillä radoilla joka esteen jälkeen (kuten joitain ryhmämme koiria ja mitä tehtiin aluksi siis), koska se irtoaa hyvin ja menee vähän jo itsenäisemmin esteitä käskyillä, se alkaa siis tajuta homman idena :D Tällä viikolla olisi huomenna agilityn yhteisharkat, mutta meidän on varmaan jätettävä ne väliin koska ollaan eka tokoilemassa tunti ja yhteisharkkoihin olis tuon jälkeen 2 tuntia aikaa, joita ei saada kulutettua millään kyllä.. Mutta ensi viikolla yhteisharkkoihin sitten kyllä! :)

TÄSSÄ eilisen agilityn kuvioita.

Tänään ohjelmassa vielä Kaverikoira kohteeseen tutustumista ilman koiraa. Huomenna sitten tokoilua.