Torstaina harjoittelimme taas Uuken kanssa perustottelevaisuutta ryhmässämme. Kontaktinpito on parantunut huimasti, ei uskoisi! Harjoittelun alla oli torstain koulutuksessa luoksetulot erityylein sekä perusasentoon tulo, Uukella se on hyvä mutta yleensä hyvin vino ja sitä korjaillaan nyt. Luoksetulossa ei ongelmaa ole, vauhtia riittää eikä toisia koiria katsele yhtään.

Perjantaina lähdimme melko lyhyellä varoitusajalla Taru-Marin ja Sanin kanssa yhteisharjoituksiin, joita Taitavat Tassut järjestää joka toinen perjantai kurssilaisilleen. Paikalla oli runsaasti porukkaa, peräti 19 koirakkoa! Joten häiriötä oli Uukelle enemmän kuin tarpeeksi.

Harjoittelimme kontaktiseuraamista eritavoin, luoksetuloa koirakujan läpi, esteen ylitystä yms. Uuken keskittyminen oli kohtuulista, kaiken se suoritti ja teki innolla, mutta odottamisessa ei ole hermoja vaan jatkuvaa piippailua siitä kun mitään ei tapahdu.

Sunnuntaina pyörähdimme Tervakoskella Taru-Marin ja Sirun kanssa. Pikainen n.3h/suunta ja hetkellinen kehässä pyöriminen oli saldona tällä kertaa. Siru tarvitsisi yhden cacibin tullakseen C.I.B.:ksi (ja Uuke kaksi) mutta tänään ei tärpännyt. Uuke VAL ERI3, PU4 ja Siru vain VAL EH2, kun oli liian pieni joka suhteessa :( Päivän pelastus oli ihanan koikkerikynnysmaton löytäminen ja pakkohan se oli ihastuttavalta ulkomaalaiselta herrasmieheltä ostaa sitten. Rotutavaran keräys edistyy siis hyvin.

Windyn juoksuja odotellaan yhä, kyllä se nyt niitä panttaa sitten.. :D